BAccordLOGic© kiadványok

Ár

Színes Gitárovi

Akciós ár: 2.700Ft.

A színes Gitárovi ajánlott a legkisebbeknek, illetve mindazoknak is, akik most kezdik el a gitártanulást. A BAccordLOGic© zeneoktatási program jelrendszere lehetőséget ad arra, hogy már 2-3 éves kortól el tudják kezdeni a gyerekek a gitártanulás alapjait, de a jelrendszer segít azoknak is, akik iskolás, vagy felnőtt korban kezdik el a gitártanulás első lépéseit. Ebben a füzetben 54 óvodás dal van, ami a törzshangokon több hangnemben is gyakoroltatja a különböző hangnemekben való játékot. A dalok ismert zenék: Mondókák, – amelyekhez egyszerű dallamok lettek írva – gyermekdalok és télapós dalok. A dalok által egyszerűen meg lehet tanulni a zenei játék illetve a zeneelmélet alapjait.

BEMUTATÓ VIDEO

3.100 Ft

Színes Zeneovi Haladóknak

Akciós ár: 2.700Ft.

A Színes Zeneovi Haladóknak az 5-7 éves korú óvodás és kisiskolás gyermekeknek ajánlott. A kottás füzet 35 ismert óvodás, iskolás dalt és néhány megzenésített mondókát tartalmaz. A kotta könnyen olvasható. A kottafejek ebben a füzetben a színeket és a számokat tartalmazzák, valamint a szolmizációs jeleket is. A kottafüzetben az ujjrendek is jelölve vannak. A dalokon kersztül több hangnemmel is megismerkednek a gyerekek. A füzet megismerteti a gyerekekkel az egyvonalas c-től a kétvonalas d-ig a törzshangokat, a „fehér billentyűzetet”. A dalok által egyszerűen meg lehet tanulni a zenei játékot, illetve a zeneelmélet alapjait is.

Ovis matricakészletet tartalmaz!

 

3.100 Ft

A Csodálatos Zeneerdő Titka

Akciós ár: 3.400Ft.

A Csodálatos Zeneerdő Titka című könyvben a zene alapvető alkotóelemei egy aranyos mesébe rejtve tárulnak fel előtted, ahol egy kalandos utazás során az erdő kedves kis lakói segítenek neked eligazodni a ritmusok, hangok, dallamok, skálák és akkordok világában. A BAccordLOGic© módszer segítségével ez egy csodálatos élmény lesz számodra!

A könyv ajánlott óvodás gyermekeknek és szüleiknek, valamint iskolásoknak és kezdő felnőtteknek.

ÚJ, igényesen átdolgozott kiadás, színes illusztrációkkal, dominós és ABC+szám-os BAccordLOGic© matrica készlettel!

Bemutató videó

3.890 Ft

Színes karácsony

Akciós ár: 2.700Ft.

A legújabb 2014-es kiadás újabb 8 német nyelvű dallal egészült ki!
A Színes Karácsony c. kottafüzetünkben szereplő kották
rendkívül egyszerűvé teszik a karácsonyi dalok előadását
a BAccordLOGic© jelrendszerrel felmatricázott
szintetizátoron vagy zongorán.
A kottafüzetben szereplő dalok a télről, a Télapóról és a Karácsonyról szólnak.
A kottafüzet 38 közismert (19 magyar , 11 angol  és 8 német nyelvű) dalt tartalmaz.

3 oktáv iskolás matricakészletet tartalmaz!

3.100 Ft

Színes Zeneovi

Akciós ár: 2.700Ft.

A Színes Zeneovi 3-6 éves gyermekeknek ajánlott. A kottás füzet 49 ismert gyermekdalt, néhány télapós, karácsonyi és anyák napi dalt tartalmaz. A kotta könnyen olvasható, mert 1-től 4-ig dominójelekkel megrajzolt színes kottafejek ábrázolják a hangokat és egy sorban íródott. A dalokban a szolmizáció és az ujjrend is jelölve van. A dalok több hangnemben vannak megszerkesztve, így a füzet megismerteti a gyerekekkel az egyvonalas c-től a kétvonalas d-ig a törzshangokat, a „fehér billentyűzetet”.

Ovis matricakészletet tartalmaz!

TARTALOMJEGYZÉK

BEMUTATÓ VIDEO

 

3.100 Ft

Színes Zenesuli 1.

Akciós ár: 2.800Ft.

A Színes Zenesuli 1. 6-8 éves gyerekeknek és kezdő felnőtteknek ajánlott. A kottakép itt már az ötvonalas rendszerben íródott. A kottafejek színeket, számokat és az abc-s elnevezéseket tartalmazzák. A füzet 90 dalt tartalmaz szolmizációval, ujjrenddel. A gyerekek játékát mind a 12 billentyűzeten gyakoroltatja, így szinte minden Dúros hangnemben megtanulnak eligazodni.

3 oktáv iskolás matricakészletet tartalmaz!

TARTALOMJEGYZÉK

BEMUTATÓ VIDEO

3.190 Ft

Színes Zenesuli 2.

Akciós ár: 2.800Ft.

A Színes Zenesuli 2. 8-9 éves gyerekeknek és középhaladó felnőtteknek ajánlott. Itt már a színes kottafejekben csak az abc-s hangok íródtak be és a dalok nehézségi szintje folyamatosan fokozódik. A gyermekdalok mellé még népdalok és ismert klasszikus és tradicionális zenék is társulnak ebben a kötetben.

3 oktáv iskolás matricakészletet tartalmaz!

TARTALOMJEGYZÉK

BEMUTATÓ VIDEO

3.190 Ft

Színes Zenesuli 3.

Akciós ár: 2.900Ft.

A Színes Zenesuli 3. 10-14 éves gyerekeknek és felnőtteknek is ajánlott. Ebben a kötetben is közismert zenéket találunk. Megtalálhatók benne a sláger, rock, musical, ismert klasszikus és tradicionális zenék.

3 oktáv iskolás matricakészletet tartalmaz!

 

 

3.390 Ft

Színes Zenesuli 4.

Akciós ár: 2.900Ft.

A Színes Zenesuli 4. 13-18 éves gyerekeknek és felnőtteknek is ajánlott. Ebben a kötetben szintén közismert zenéket találunk. Itt már magasabb szintű hangszeres tudás szükséges mint az előző kötetnél.

3 oktáv iskolás matricakészletet tartalmaz!

 

 

3.390 Ft

Színes Zenevilág, alapfok

Akciós ár: 2.700Ft.

A Színes Zenevilág, a zeneelméleti alapismereteket tanítja meg logikusan. Ajánlott kicsiknek és nagyoknak is. Egy példa: a hármashangzatokat, ha 12 billentyűzetre felépítjük, akkor 144 hangot kell összekombinálnunk. Ezeket ebben a füzetben 4 MODELLEL MEG LEHET TANULNI. A füzet tanítja és gyakoroltatja a hangokat, alapritmusokat, ütemmutatókat, hangközöket, skálákat, hármashangzatokat, hangnemeket, előjegyzéseket.

3 oktáv iskolás matricakészletet tartalmaz!

TARTALOMJEGYZÉK

BEMUTATÓ VIDEO

3.100 Ft

BAccordLOGic© Coordinator

Akciós ár: 900Ft. A BAccordLOGic© Coordinator egy nagyszerű eszköz. Az összes hangközt, dúr és összhangzatos moll skálát és a hármashangzatokat gyakoroltatja. A zongoraklaviatúrán lehet a zeneelmélethez kialakított ábrákat tologatni és megmutatja az összes keresett hangközt, skálát, hármashangzatot szolmizációval együtt. Tartalmazza még a hangnemeket és az előjegyzéseket.

1.100 Ft

Öntapadós matrica ovisoknak

Dominó jeles BAccordLOGic© matrica  1 oktávra.

Ovisoknak

600 Ft

Öntapadós matrica iskolásoknak

ABC-szám jeles BAccordLOGic© matrica készlet.
(Az ár 3 oktávnyi matricára vonatkozik. Ezen felül: +100Ft/oktáv)

Iskolásoknak és felnőtteknek.

700 Ft